mies ja nainen laskevat laskimella pöydän ääressä

Rahoitusratkaisut

Kouluttautumiseen on tarjolla useita eri rahoitusvaihtoehtoja. Autamme yritystäsi parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun löytämisessä.

Kirjoittaja

nainen katsoo taakse kameraan oppitunnilla

Yhteishankintakoulutukset

Yhteishankintakoulutus (Muutos-, Täsmä- ja RekryKoulutus) on yritykselle räätälöityä koulutusta, jossa työnantaja osallistuu koulutuksen kokonaiskustannuksiin 30–50 % yrityksen koosta ja koulutuksesta riippuen. Yhteishankintakoulutuksen rahoittaa osittain paikallinen ELY-keskus. Toteutus suunnitellaan aina yhteistyössä Lappian, yrityksen ja ELY-keskuksen kanssa. Lappian asiakkuusvastaava toimii yrityksesi apuna koulutuksen suunnittelussa sekä rahoitukseen ja toteutukseen liittyvässä hallinnoinnissa. Tutustu eri yhteishankintakoulutuksiin ja hyödynnä rahoitusmahdollisuus.

Lue lisää yhteishankintakoulutuksista

Henkilöstökoulutus

Yritysten ja yhteisöjen henkilöstölle järjestämme tarpeiden mukaista lisä- tai täydennyskoulutusta, jonka työnantaja kustantaa joko kokonaan tai osittain. Motivoitunut ja osaava henkilöstö on menestyksen perusta. Suunnittelemme ja toteutamme koulutukset yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

Kaksi ihmistä kättelemässä